Festival och människoskräck.

Det är festival i staden. Vi var där med barnen mitt på dagen. Allt som säljs är skräp, musik överallt. Ljudförorening i sin värsta form.

Besöket slutade med ångest. Även efter intag av lugnande låg ångesten där som ett stickande täcke. Folkmassor är inget för mig. De gör mig stressad och ger mig ångest. Som tur är tyckte resten av familjen också att det var totalt värdelöst att besöka festivalen. Vi kommer inte att göra det nästa år.

Oturligt nog är det en festival i festivalen, en liten alternativ musikfestival som R vill besöka och eftersom jag har lovat migsjälv att vi ska göra fler saker tillsammans så var det bara att hänga med.

Vi försökte smita in bakvägen, utan att passera allt för mycket folk. Det gick sådär. Jag är livrädd för fulla människor. Speciellt fulla människor i grupp. Det är bland det värsta jag vet! Jag möter hellre en hel gjord vildsvin än en grupp fulla människor.

Den här lilla festivalen är helt ok! Nu gäller det bara att komma tillbaka till bilen utan att bli drabbad av en hord fulla människor. Jag kommer aldrig flytta till en storstad!

Annonser